• Publicerat 18 april, 2013
  • Skrivet av Redaktionen
  • 3 Kommentarer
ertboj

Förut SM-guld och status som AIK-ikon. Nu är Bojan Djordjic en inhoppare i allsvenska nykomlingen Brommapojkarna. På tok för bra för det, menar Djurgårdens Erton Fejzullahu.
– Jag tycker att han är en spelare som ska spela från start, säger Erton.

Bojan Djordjic är Bromma­pojkarnas tveklöst mest meriterade spelare. Han har hittills hoppat in i de tre inledande matcherna och senast mot Norrköping imponerade han med sitt lugn, bolltrygghet och fina passningsfot. Något Djurgårdens storstjärna Erton Fejzullahu noterat.

– Jag tycker att han gör det bra. Han har en lugn och ­härlig spelstil, han vill verkligen spela fotboll. Jag tycker att han är en spelare som ska spela från start. Han är så pass bra och har så pass mycket erfarenhet att han borde det. I BP behövs det erfarenhet, säger Erton till Sportbladet.

Bojan själv skrattar när han får höra berömmet från Dif-anfallaren.
– Jag gillar Erton. Han är i särklass i Djurgården, duktig och kreativ. Och så gillar jag att han sticker ut. Det behövs profiler i allsvenskan, om alla ­intervjuer är likadana och intetsägande så blir det tråkigt.
– Han är bra på att snacka… även om han har en bit kvar till min nivå, säger Bojan och skrattar.

3 thoughts on “Djurgårdsstjärnan hyllar Bojan Djordjic

  1. Tänk om man kunde införa ett förbud för fotbollspelare att uttala sig om ditt och datt i media och istället konsentrera sig på att ladda och spela fotboll. De som skulle vinna mest på detta är med med största säkerhet; folbollsspelarna själva!

    • Media söker upp personer för att få lite kommentarer och de svarar. Det är knappast så att det är fotboll som gäller dygnet runt, du vet väl att de är människor de med? De har familjer och ett liv även när slutsignalen går samt efter träning? Där har de rätt att göra vad fan de vill förutsatt att de inte förgriper sig på småflickor eller bryter mot andra lagar precis som resten av världen.

      Gillar Bojan och Erton, håller med båda. Bojan håller hög klass som spelfördelare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *