• Publicerat 18 april, 2013
  • Skrivet av Redaktionen
  • 3 Kommentarer
ertboj

Förut SM-guld och status som AIK-ikon. Nu är Bojan Djordjic en inhoppare i allsvenska nykomlingen Brommapojkarna. På tok för bra för det, menar Djurgårdens Erton Fejzullahu.
– Jag tycker att han är en spelare som ska spela från start, säger Erton.

Bojan Djordjic är Bromma­pojkarnas tveklöst mest meriterade spelare. Han har hittills hoppat in i de tre inledande matcherna och senast mot Norrköping imponerade han med sitt lugn, bolltrygghet och fina passningsfot. Något Djurgårdens storstjärna Erton Fejzullahu noterat.

– Jag tycker att han gör det bra. Han har en lugn och ­härlig spelstil, han vill verkligen spela fotboll. Jag tycker att han är en spelare som ska spela från start. Han är så pass bra och har så pass mycket erfarenhet att han borde det. I BP behövs det erfarenhet, säger Erton till Sportbladet.

Bojan själv skrattar när han får höra berömmet från Dif-anfallaren.
– Jag gillar Erton. Han är i särklass i Djurgården, duktig och kreativ. Och så gillar jag att han sticker ut. Det behövs profiler i allsvenskan, om alla ­intervjuer är likadana och intetsägande så blir det tråkigt.
– Han är bra på att snacka… även om han har en bit kvar till min nivå, säger Bojan och skrattar.