• Publicerat 12 december, 2012
  • Skrivet av Redaktionen
  • 7 Kommentarer

Öster har gjort klart med sin andra nyförvärv inför återkomsten till allsvenskan. Nu är nämligen Vlado Zlojutro från IFK Värnamo presenterad. – Jag tycker att fotbollen som Östers IF spelar tilltalar mig, säger mittfältaren. ...

Nu är det helt klart. Vlado Zlojutro lämnar Värnamo för rivalen Öster. 24-åringen skrev i dag på för Växjöklubben.

– Vlados spetsegenskaper gör att han blir en stor tillgång i Östers IF. Har rätt ålder och mognad för att kunna göra mycket bra ifrån sig i allsvenskan 2013, säger Östers sportchef Peter ”Kuno” Johansson till klubbens hemsida.

Yttermittfältaren själv är nöjd över flytten.

– Jag tycker Östers IFs målsättning med att etablera sig i allsvenskan samt Växjö kommuns satsning på en ny arena, är spännande att få vara en del av. Jag tycker också att fotbollen som Östers IF spelar tilltalar mig, säger Zlojutro.