FD AVSLÖJAR Nu är det svart på vitt - Mathias Ranégie skrev för några minuter sedan på för Udinese, i en affär värd 18 miljoner kronor. - Mathias är nu helt klar, och jag kan bara säga ett stort grattis till honom, som kämpat i så många år för det här, säger Ranégies agent. ...

Mathias Ranégie får sin drömflytt – för några minuter sedan skrev han på ett femårskontrakt med Udinese – affären är helt klar och Malmö FF får 18 miljoner för Ranégie. Anfallsstjärnans agent Oliver Cabrera bekräftar nu att allt är klart:

– Det är så skönt att äntligen hitta en utländsk klubb till Mathias och extra skönt att det har gått i lås med en så pass bra klubb som Udinese, säger Cabrera till FotbollDirekt.se.

– Jag måste ge en stor eloge till MFF för så stor smidighet de har visat i förhandlingarna med Udinese. MFF har verkligen visat känsla och förståelse för den här stora chansen som dykt upp så långt fram i Mathias karriär.

Oliver Cabrera vill å Mathias Ranégies vägnar visa stor tacksamhet mot MFF – men också mot BK Häcken, där Ranégie började ösa in mål i förfjol innan han förra sommaren såldes till Malmö. På två och en halv säsong har Ranégie gjort 43 mål på 78 allsvenska matcher för Häcken och MFF.

– Båda klubbarna har gett Mathias sådana chanser och öppnat upp för honom.