Nu är det klart. Djurgårdens Kebba Ceesay har skrivit på för polska Lech Poznan. – Det är det enda laget som varit hett, säger försvararen. ...

Sedan en tid tillbaka har det stått klart att Kebba Ceesay lämnar Djurgården. Nu är försvararen klar för Lech Poznan. 24-åringen har nämligen skrivit på ett fyraårskontrakt med den polska storklubben.

– Jag är lite upptagen just nu. Du får ringa mig i kväll, säger Ceesay när FotbollDirekt.se når honom under eftermiddagen.

Men för DT bekräftar han övergången.

– Det enda laget som varit hett är Lech Poznan. Det är dem som tagit initiativ och visat störst intresse. Det avgjorde för min del, det är sådant som är viktigt för en spelare, säger spelaren.

Vad vet du om klubben?

– Jag visste inte så mycket innan de hörde av sig. Men de har följt mig utan att jag har vetat om det i ett års tid. Jag har varit där på besök och allt känns bra. Vi har haft ett bra snack hela tiden. Det är ett bra lag.

– Jag tror jag har stora möjligheter att ta en plats, jag nöjer mig inte med att bara komma utomlands.

I morgon spelar Ceesay sin sista match för Djurgården – hemma mot Elfsborg.

– Det känns lite konstigt att göra sina sista träningar med Djurgården, jag har ändå spelat där i sex år. Men jag känner att det är rätt tid att gå, jag vill pröva mina vingar.

LÄS OCKSÅ…
Han dissar spännande flytten
Malmö ställs mot Lazio
AIK kan skjuta upp rivningen av Råsunda