FD AVSLÖJAR HIF, Djurgården och Örebro in i jakten på Sundsvalls succé David Myrestam - utgående kontrakt med allsvenska nykomlingen och Myrestam kan lämna: - Vi får se här framöver, säger han. ...

David Myrestam har öppnat sin första allsvenska säsong starkt – Gif Sundsvalls vänsterback kom med i vårens allsvenska drömelva som FD:s bloggare och krönikör Mårthen Bergman tog ut nyligen. Och Myrestams framfart har inte gått allsvenska konkurrentklubbar förbi. Inte minst som Myrestams kontrakt med Sundsvall är på utgående. Enligt uppgifter till FotbollDirekt.se finns nu intresse från Helsingborg, Djurgården och Örebro för 25-åringen. Men Myrestam tar det väckta intresset med ro.

– Jag har ingen koll på hur det ligger till med andra klubbar, det känns som det ligger några veckor bort. Det är ju först den 1 juli jag själv kan förhandla med klubbar. Men klart det är kul om det finns intresse, säger Myrestam till FotbollDirekt.se.

– Men jag känner ingen stress med någonting, jag är öppen för en flytt men jag kan tänka mig en förlängning med Sundsvall också, jag trivs bra här också.

Vad beror det på att du inte förlängt än då?

– Nej men jag har förlängt kontraktet en gång tidigare och den här gången blev det väl lite sent kanske, vi vet var vi har varandra och allsvenka säsongen hade redan dragit igång när vi tog det första snacket. Så det har väl dragit ut på tiden lite. Vi får se här framöver, jag har inte stängt några dörrar åt något håll.

– Just nu är det bara Sundsvall som gäller. Vi har gjort en bra vår här även om det kanske är lite bitter eftersmak att vi borde haft med oss fler poäng än vi har nu. Men vi har försökt spela vårt eget spel även i allsvenskan och det har vi klarat av tycker jag.

LÄS OCKSÅ…

Han väljer bort AIK för Gif Sundsvall

Går emot sin egen lagkamrat – försvarar Schwarz till HIF

Concha stänger dörren till AIK och Helsingborg