NORGE

Erdin Demir, Brann 7/0

En lårskada stoppade Demir från spel mot Lilleström på bortaplan (seger 4-3).

Markus Jonsson, Brann 1/0
Äntligen säsongsdebut för Jonsson som fick hoppa in i den 88:a minuten i bortamatchen mot Lilleström. Han debuterade i tredjelaget tidigare i veckan och spelade då hela matchen och blev också målgörare i den matchen.

Andreas Landgren, Fredrikstad 8/1
Landgren fanns med från start och spelade hela matchen när Fredrikstad spelade 0-0 mot Brann. Redan i den tredje minuten följde han med upp i ett anfall och kom till avslut men bollen strök i utsidan av ena stolpen. Varnad i den 28:e minuten efter att han gått för hårt fram i en duell med Alex Valencia, som några minuter senare lämnade matchen med en lårskada efter duellen med Landgren. 5/10 satte VG i betyg på Landgren.

Maic Sema, Haugesund 8/1
Fanns med från start men byttes ut som ende spelare i Haugesund med åtta minuter kvar. Slog ett par fina hörnor men gjorde inget större väsen av sig i övrigt och betyget blev 4/10 av VG.

Jesper Westerberg, Lilleström 6/0
Satt på avbytarbänken under hela matchen när Lilleström förlorade med 3-4 mot Brann.

Johan Andersson, Lilleström 8/1
Lilleström gjorde tre mål mot Brann men Andersson höll sig utanför målprotokollet. Fick i stället se isländske lagkamraten Björn Sigurdarson göra samtliga tre Lilleström-mål. Andersson förde en mer anonym tillvaro. 6/10 blev betyget hos VG.

Fredrik Stoor, Lilleström 3/0 (utlånad från Vålerengen)
Stoor spelade hela matchen när Lilleström fick ge sig med 3-4 mot Brann. Han var inblandad i lagets andra mål som islänningen Björn Sigurdarson gjorde i den 43:e minuten. Stoor slog ett mycket väl avvägt inlägg mot den bortre stolpen och där kom Sigurdarson och bredsidade in bollen på volley.

Mattias Moström, Molde 8/3
Molde vann med 5-0 borta mot Stabaek men Moström var inte inblandad i något av dessa. Han hade svårt att komma till bra avslut och fick nöja sig med betyget 5/10 av VG. Fick en smäll mot låret i slutminuten och fick bäras ut på bår. Oklart om hur allvarlig den skadan är.

Ole Söderberg, Molde 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt bakom Espen Bugge Pettersen när Molde vann med 5-0 mot Stabaek.

Mattias Andersson, Odd Grenland 3/0
Borta i några veckor till på grund av en skada i baksidan av ena låret.

Daniel Örlund, Rosenborg 8/0, 2 hållna nollor
Rosenborg fick “bara” 1-1 borta mot Sandnes Ulf. Och Örlund var den som indirekt orsakade “Uffes” mål, då han fällde anfallaren Tommy Höiland i friläge. Höiland satte straffen mycket säkert och Örlund blev dessutom bestraffad med ett gult kort. I övrigt stabilt spel men agerandet vid målet grusade det mesta och betyget sjönk till 4/10 hos VG.

Mikael Dorsin, Rosenborg 7/2
Tillbaka från den lårskada som stoppade honom från spel mot Stabaek. Stabil insats utan att glänsa. 5/10 i betyg hos VG.

Rade Prica, Rosenborg 7/2
Prica fick börja matchen mot Sandnes Ulf på avbytarbänken men byttes in i halvtid och det var en mycket ivrig och spelsugen svensk som hoppade in. Han gjorde dels Rosenborgs kvittering till 1-1 och räddade därmed en poäng till sitt lag men innan halvleken var över hade han också hunnit med att dra på sig två gula kort med utvisning som följd. 4/10 i betyg hos VG.

Edier Frejd, Sandnes Ulf 7/0
Frejd gjorde en mycket stabil försvarsinsats mot Rosenborg och belönades med fina betyget 6/10.

Anel Raskaj, Sandnes Ulf 8/1
Raskaj gjorde en mycket fin insats mot Rosenborg när laget grejade 1-1. Raskaj var inblanadad i mycket och höll Rosenborgs försvar i hårt arbete. Tyvärr var inte marginalerna på svenskens sida men VG noterade arbetsinsatsen och betygsatte honom med 6/10 och utsåg honom till planens bäste spelare. Hann också med att bli varnad innan matchen var över.

Benny Lekström, Tromsö 6/0, 3 hållna nollor
På avbytarbänken som reserv bakom Marcus Sahlman när Tromsö vann med 3-1 mot Vålerengen. Men Lekström fick dra på sig handskarna och göra en insats från den 63:e minuten och framåt, då Marcus Sahlman var tvungen att utgå på grund av en skada. Sahlman fick släppa en boll förbi sig, då Mohammed Fellah fixade ett tröstmål för Vålerengen i den 86:e minuten.

Marcus Sahlman, Tromsö 3/0, 2 hållna nollor
Sahlman spelade stabilt och förtroendeingivande i 63:e minuter innan han var tvungen att utgå efter en smäll mot ena foten. En undersökning visade att han ådragit sig en tåskada och just nu är det osäkert när han kan vara tillbaka.

Fredrik Björck, Tromsö 8/0
Björck var nära att göra sitt första mål för säsongen när han nådde högst på en frispark i den 58:e minuten men nicken gick precis över Vålerengens målribba. Då hade Tromsö redan ledningen med 3-0. Björck tilldelades medelbetyget 5/10 av VG.

Björn Andersson, Viking Stavanger 0/0
Skadekänning höll Andersson utanför matchtruppen mot Sogndal.

Patrik Ingelsten, Viking Stavanger 0/0
Ingelsten är på väg att jobbba sig tillbaka efter den skada han haft. Gjorde nyligen mål i B-laget men kommer att vara utanför A-lagsspel resten av vårsäsongen.

Daniel Arnefjord, Ålesund 8/2
Avstängd när Ålesund vann med 3-1 mot Strömsgodset.

Samuel Dirscher, Alta, 1/0, 0 hållna nollor
Utanför matchtruppen när Alta förlorade med 1-3 mot Ullensaker.

Jacob Nilsson, Alta 6/0
Spelade från start mot Ullensaker (förlust 1-3) och utbytt i den 59:e minuten.

Peter Magnusson, Sandefjord 4/0
Utanför matchtruppen när Sandefjord föll med 0-3 mot Notodden.

Panajotis Dimitriadis, Sandefjord 6/0
Dimitriadis spelade hela matchen i Sandefjords 0-3-förlust mot Notodden.

Peter Rosendal, FK Mjölner 5/0, 3 hållna nollor
Rosendal fick släppa tre mål förbi sig när Mjölner spelade 3-3 mot Follo. Follo utjämnade i den sista matchminuten på en straffspark.

DANMARK

Mikael Nilsson, Bröndby 15/0
Efter att ha varit utanför startelvan en tid var Nilsson tillbaka i densamma när Bröndby förlorade med 1-5 mot Århus.

Johan Wiland, FC Köpenhamn 30/0, 14 hållna nollor
FCK mötte Sönderjyske på bortaplan i helgen och nyligen EM-uttagne Wiland fick släppa två mål förbi sig.

Pierre Bengtsson, FC Köpenhamn 25/0
Bengtsson gjorde sin femte match i följd från start och har i säsongens elfte timme fått stort förtroende av FCK:s lagledning. Spelade hela matchen mot Sönderjyske och hann också med att dra på sig ett gult kort i den 89:e minuten.

Peter Larsson, FC Köpenhamn 4/0
Skadad och missade 2-2-matchen mot Sönderjyske.

Ken Fagerberg, Horsens 10/2
Tillbaka i startelvan efter den lårskada han haft när Horsens vann med 2-1 mot Midtjylland. Och det var Fagerberg som fixade segermålet redan i den 36:e minuten. Han byttes ut med tio minuter kvar efter en riktigt fin insats.

Rawez Lawan, Nordsjälland 26/2
Åker jojo mellan startelvan och avbytarbänken för tillfället. Efter spel från start senast var han återigen förpassad till avbytarbänken när Nordsjälland spelade 0-0 mot Odense. Hoppade in i den 82:a minuten utan att hinna göra något större avtryck i matchbilden.

Filip Pivkovski, Nordsjälland 0/0
Utanför matchtruppen mot Odense.

Joe Sise, Nordsjälland 0/0
Skadad och det gör att Sise får vänta på debuten för sin nya klubb.

Andreas Johansson, Odense 22/3
Har en fibersprängning i ena låret och missade 0-0-matchen mot Nordsjälland.

Muamet Asanovski, AB Köpenhamn, 7/0
Fick sitta hela matchen mot Roskilde (seger 2-1) på avbytarbänken.

Nicolas Sandberg, FC Vestsjälland 7/4
Sandberg spelade åter från start och under hela matchen när Vestsjälland vann med 3-1 mot Vejle. Sandberg tillhörde matchens förgrundsfigurer när han gjorde lagets första och tredje mål i matchen.

FINLAND

Simon Nurme, IFK Mariehamn 6/0, 3 hållna nollor
Nurme fortsätter att övertyga i Mariehamns mål och mot FC Lahti höll han nollan för tredje gången denna säsong när IFK Mariehamn vann med 2-0.

Ludwig Bergström, IFK Mariehamn 0/0, 0 hållna nollor
Reserv bakom Nurme mot FC Lahti.

Marcus Olofsson, IFK Mariehamn 6/0
Olofsson fick inleda på avbytarbänken mot FC Lahti men byttes in i den 61:a minuten.

Mattias Wiklöf, IFK Mariehamn 5/0
Spelade från start mot FC Lahti och fanns med under matchens samtliga 90 minuter men höll sig utanför målprotokollet.

Saihou Jagne, IFK Mariehamn 5/1
Den tidigare AIK-anfallaren har nu också gjort mål i den högsta finländska ligan, då han i den 68:e minuten mot FC Lahti tryckte in 2-0 inför 940 åskådare på Wiklöf Holding Arena. Jagne spelade hela matchen.

ISLAND

Mikael Eklund, Grindavik 0/0

Utlånad från Brage och kan debutera för sin nya klubb på torsdag borta mot Fram.

Robin Strömberg, Thor 0/0
Utlånad från Mjällby och presenterades under Thors första match för säsongen (2-0 mot Leiknir). Kan debutera redan till helgen när laget möter KF på bortaplan.

ESTLAND

Ola Hagberg, Levadia Tallinn II 10/2

Blott 45 åskådare såg på när Levadia Tallins andralag vann med 4-1 mot Rakvere i den näst högsta estniska ligan. Hagberg spelade 90 minuter i försvaret hos Levadia.

HOLLAND

Rasmus Elm, AZ Alkmaar, 32/10
AZ Alkmaar har spelat klart för säsongen. Laget kom fyra i den holländska ligan och säkrade därmed en direktplats till Europa League. För Elms del blir det till att ladda för spel i EM.

Mattias Johansson, AZ Alkmaar, 4/0

Andreas Isaksson, PSV Eindhoven, 22/0, 5 hållna nollor
PSV Eindhoven har spelat klart för säsongen. Laget kom trea i den holländska ligan och säkrade därmed en direktplats till Europa League men var bara en poäng ifrån att nå kval till Champions League. Isaksson får nu rehablitera klart sin axelskada och satsa mot EM.

Ola Toivonen, PSV Eindhoven 32/18

John Guidetti, Feyenoord 23/20 (Utlånad från Manchester City 0/0)
Väntas lämna Feyenoord och hoppas på en återkomst till Manchester City. Missar tyvärr EM på grund av den nervskada han ådragit sig.

Petter Andersson, Groningen, 33/4
Groningen har spelat klart för ässongen. Laget klarade nytt kontrakt med sex poängs marginal.

Emil Johansson, Groningen, 5/0
Groningen har spelat klart för säsongen. Laget klarade nytt kontrakt med sex poängs marginal.

Viktor Elm, Heerenveen, 33/3
Säsongen över för Heerenveen som kan se fram emot spel i Europa League till hösten.

Kristoffer Nordfeldt, Heerenveen 6/0, 0 hållna nollor

Samuel Armenteros, Heracles 33/4
Säsongen är över för Heracles. Laget slutade tolva och klarade nytt kontrakt med nio poängs marginal.

Emir Bajrami, Twente, 22/4
Twente har fått spela playoff till Europa League mot RKC Waalwijk. Det blev oavgjort i torsdags och förlust i söndags. Bajrami utanför matchtruppen i båda matcherna.

Rasmus Bengtsson, Twente, 13/0
Twente har fått spela playoff till Europa League mot RKC Waalwijk. Det blev oavgjort i torsdags och förlust i söndags. Bengtsson utanför matchtruppen i båda matcherna.

Alexander Gerndt, Utrecht, 23/7
Säsongen över för Utrecht och Gerndt som har ett beslut från hovrätten att vänta angående den överklagan han lämnat in för den kvinnomisshandelsdom som tingsrätten utfärdade.

Johan Mårtensson, Utrecht, 25/1
Säsongen över för Utrecht, som var två poäng ifrån att få spela playoff till Europa League.

Marcus Nilsson, Utrecht, 12/0
Hann aldrig återhämta sig från den meniskskada han ådrog sig i december. Säsongen över för Utrecht, som var två poäng ifrån att få spela playoff till Europa League.

BELGIEN

Guillermo Molins, Anderlecht, 4/0
Anderlecht mötte Kortrijk på bortaplan i torsdags i playoffet om Champions League. Molins spelade hela matchen. I helgen spelade Molins åter från start när Standard Liege slogs tillbaka med 3-0 och Anderlecht grejade den direktplats till Champions League som stod på spel i playoffet. Molins byttes ut i den 62:a minuten.

Behrang Safari, Anderlecht, 24/0
Spelade från start men byttes ut i halvtid när Anderlecht förlorade med 0-2 mot Kortrijk i torsdags. Utanför matchtruppen mot Standard Liege i helgen men kunde på tisdagen glädja sig åt att bli uttagen till EM.

Fredrik Stenman, Club Brügge, 7/0
Avsliten hälsena och säsongen är över för försvararen.

Michael Almebäck, Club Brügge, 28/0
Club Brugge vann med 2-1 borta mot Genk i torsdags. Almebäck spelade hela matchen. I helgen mot Kortrijk (seger 3-2) blev det 90 minuter på avbytarbänken. Brügge slutade tvåa i playoffet och säkrade därmed en kvalplats till Champions League.

ENGLAND

Martin Olsson, Blackburn 27/0
Spelade hela matchen i Blackburns avslutningsmatch i Premier League när laget förlorade med 1-2 mot Chelsea. 5/10 i betyg av Skysports och omdömet: “Hade det tufft”.

Marcus Olsson, Blackburn 12/0
Precis som broder Martin fick Marcus avsluta med 90 minuter när Blackburn förlorade med 1-2 mot Chelsea. Även Marcus fick betyget 5/10 och omdömet blev: “Ineffektiv”.

Sebastian Larsson, Sunderland 31/7
Säsongen över för Larsson som har opererats för ljumskbråck. Räknar dock med att kunna vara tillbaka fullt ut lagom till EM.

Jonas Olsson, West Bromwich 33/2
Olsson spelade hela matchen när West Bromwich förlorade med 2-3 mot Arsenal. Han fick betyget 6/10 hos Skysports och omdömet: “Bra press-spel”.

Alexander Kacaniklic, Fulham 4/0, (tidigare utlånad till Watford 12/1)
Utanför matchtruppen i Fulhams sista match för säsongen. (Förlust 0-2 mot Tottenham).

Samuel Adjei, Newcastle, 0/0
Inget spel denna säsong för unge Adjei och får försöka på nytt nästa säsong att ta en plats hos “skatorna”

IRLAND

Oscar Jansson, Shamrock Rovers 10/0, 3 hållna nollor (utlånad från Tottenham 0/0, 0 hållna nollor)
Trots att det gått så fint för Jansson hos Shamrock fick han finna sig i att bli petad ur startelvan mot Sligo Rovers i fredags. Med Jansson på avbytarbänken under hela matchen blev det förlust med 0-3.

SKOTTLAND

Daniel Majstorovic, Celtic, 17/0
Tränar igen efter knäoperationen. Presenterades på tisdagen som ett nyförvärv av AIK.

Mikael Lustig, Celtic 4/0
Utanför startelvan och 90 minuter på avbytarbänken mot Hearts (seger 5-0).

ITALIEN

Mikael Antonsson, Bologna, 24/0
Fanns med från start och spelade hela matchen när Bologna förlorade med 0-1 mot Bologna.

Andreas Granqvist, Genoa, 28/1
Granqvist avslutade säsongen i Serie A med att spela 90 minuter när Palermo slogs tillbaka med 2-0.

David Stevic, Genoa 0/0
Ännu inte riktigt aktuell för spel med A-laget.

Albin Ekdal, Cagliari 29/1
Cagliari avslutade säsongen med 0-0 mot Fiorentina. Ekdal spelade från start men byttes ut i den 66:e minuten.

Sebastian Eriksson, Cagliari 1/0
Som han har kämpat för att göra comeback från sin skada och den kom också i avslutningsmatchen mot Fiorentina. Eriksson fick hoppa in i den näst sista matchminuten.

Tibor Cica, Cesena 0/0
Trots att Cesena plockade upp flera spelare från ungdomslaget till avslutningsmatchen mot Roma (förlust 2-3) var Cica inte en av dessa.

Carlos Garcia, Juventus 0/0
Någon plats i säsongens sista match blev det heller i den sista omgången och Garcia får nu vänta på sin chans till nästa säsong.

Zlatan Ibrahimovic, Milan 32/28
Avslutade säsongen med att lämna planen mållös när Milan vann med 2-1 mot Novara.

Agon Mehmeti, Palermo 3/1
Mehemti fick chansen från start i Palermos sista match för säsongen när laget förlorade med 0-2 mot Genoa. Och i mitten av den första halvleken var det just Mehmeti som fick matchens bästa chans så långt när han blev frispelad av Igor Budan men avslutet placerade Mehmeti rakt på Sebastien Frey. Men mer än 29 minuters spel blev det inte för den skånske talangen, då han blev utbytt.

Joel Ekstrand, Udinese, 11/0
Utanför matchtruppen mot Catania.

David Löfquist, Gubbio 8/1 (utlånad från Parma 0/0)
Gubbio mötte Padova och förlorade med 0-3. Löfquist på avbytarbänken från start men byttes in i den 67:e minuten utan att göra något större avtryck i matchbilden.

Linus Hallenius, Padova, 12/3 (utlånad från Genoa)
Tillbaka i matchtruppen men 90 minuter på avbytarbänken när Padova vann med 3-0 mot Gubbio.

FRANKRIKE

Kim Källström, Lyon, 31/0
Lyon spelade i torsdags mot Evian och vann med 3-1. Kim Källström spelade hela matchen utan att utmärka sig mer än någon annan. I helgen blev det 1-1 mot Ajaccio. Källström på avbytarbänken under hela matchen.

Dusan Djuric, Valenciennes 5/0
Valenciennes förlorade med 0-1 mot Brest. Djuric satt hela matchen på avbytarbänken.

Petter Hansson, Monaco, 16/0
Har skadekänning som har stoppat honom från medverkan den senaste tiden, så även i helgens förlustmatch med 0-2 mot Troyes.

SPANIEN

Kennedy Bakircioglu, Racing Santander, 8/0
Kennedy var tillbaka i Racings matchtrupp mot Osasuna i helgen. Han fick börja matchen på avbytarbänken men hoppade in i den 58:e minuten i Santanders sista match för säsongen. Det är sedan tidigare klart att Santander åker ut.

Henok Goitom, Almeria, 30/6
Almeria mötte Barcelonas andralag och förlorade med 1-2. Goitom utanför matchtruppen.

Eldin Cakovic, Burgos 6/1
Burgos förlorade den avslutande matchen för säsongen med 1-4 på hemmaplan mot Gimnastica Segoviana. Cakovic på avbytarbänken från start men fick hoppa in i den 64:e minuten. Det är sedan tidigare klart att Burgos får lämna den spanska tredjedivisionen för spel i fjärdedivisionen.

PORTUGAL

Nicklas Bärkroth, Uniao Leiria 10/0 (utlånad från Benfica)
Sista omgången för Uniao Leiria i portugisiska ligan i helgen. Laget förlorade mot Deportivo Nacional på hemmaplan med 2-3 efter att ha släppt in en straff i den sista matchminuten. Bärkroth fanns med från start men byttes ut redan i den 55:e minuten.

GREKLAND

Olof Mellberg, Olympiakos, 23/2
Olympiakos har spelat klart för säsongen.

Mattias Bjärsmyr, Panathinaikos 9/0
Efter allt ekonomiskt bråk under våren var Bjärsmyr tillbaka i matchtruppen mot PAOK i torsdags. Han fick dock sitta hela matchen på bänken. Även i helgen upprepades samma sak – Bärkroth 90 minuter på avbytarbänken när Panathinaikos vann returen mot PAOK med 2-0.

TURKIET

Gustav Svensson, Bursaspor, 12/0
Bursaspor avslutade säsongen med att vinna med 4-0 mot Istanbul BB i playoffet om Europa League. Svensson på avbytarbänken från start men fick hoppa in under slutkvarten.

Erkan Zengin, Eskisehirspor, 27/3
Eskisehirspor vann med 3-1 borta mot Sivasspor i helgen. Zengin utanför matchtruppen.

Johan Elmander, Galatasaray, 34/12
Det blev bara 27 minuters spel för Elmander innan en fotskada tvingade honom att lämna planen och bli utbytt mot skyttekungen från EM 2004, Milan Baros. Avslutningsmatchen för Galatasaray spelades mot Fenerbahce på bortaplan och slutade 0-0. Det räckte dock för att Galatasaray skulle greja ligatiteln med en poängs marginal.

Samuel Holmén, Istanbul BB, 38/7
Fick vara med om en tung förlust med 0-4 mot Bursaspor i helgen. Holmén fanns med på planen under samtliga 90 minuter.

Emir Kujovic, Kayserispor, 18/8
Lättare skadekänning stoppade Kujovic också i helgens avslutningsmatch mot Gaziantepspor.

CYPERN

Fredrik Risp, Ethinkos Achna, 6/0
Var utanför matchtruppen också i säsongens sista match för Ethinkos. Den spelades borta mot Aris och det blev 2-2. Ethinkos vann nedflyttningsgruppen och har därmed säkrat fortsatt spel i den högsta cypriotiska ligan även kommande säsong.

MALTA

André Grabowski, Floriana 22/6
Floriana förlorade med 1-4 mot Silema Wanderers i helgen. Grabowski på avbytarbänken från start men slängdes in i den 51:a minuten vid ställningen 1-3 i stället för Joseph Borg.

RUMÄNIEN

Darko Lukanovic, Vointa Sibiu 18/1
Två matcher den senaste veckan för Vointa Sibiu. I tisdags kväll förlorade laget med 0-1 mot Dinamo Bukarest. Lukanovic på avbytarbänken från start. Fick hoppa in i den 58:e minuten. I fredags blev det förlust med 1-2 mot Cluj. Lukanovic helt utanför matchtruppen.

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva, 11/0
I tisdags spelade CSKA 0-0 mot Krasnodar. Wernbloom spelade hela matchen. I helgen avslutade CSKA den avgrundslånga säsongen, som startade redan förra våren, med att förlora med 1-3 mot Rubin Kazan. Wernbloom spelade från start men byttes ut i den 65:e minuten. Han hann också sin vana trogen bli varnad under matchen.

SCHWEIZ

Alexander Farnerud, Young Boys 29/4
Young Boys går en hård strid om tredjeplatsen i den schweiziska ligan. Tredjeplats i ligan innebär nämligen spel i Europa League. I helgen blev det 2-2 mot Thun. Farnerud från start men utbytt i den 85:e minuten.

ÖSTERRIKE

Eddie Gustafsson, Salzburg 15/0, 5 hållna nollor
Gustafsson alltjämt bergfast på avbytarbänken hos Salzburg. I torsdags var han återigen reserv bakom Alexander Walke när Salzburg vann med 2-0 mot Kapfenberg. Även i helgen upprepades det hela för Gustafssons del men den gången borta mot Wiener Neustadt (seger 5-1).

Rasmus Lindgren, Salzburg 18/1
Lindgren kvar på avbytarbänken under hela matchen mot Kapfenberg i torsdags. I helgens segermatch mot Wiener Neustadt blev det ett inhopp i halvtid.

USA

Markus Holgersson, New York Red Bulls 11/1
Red Bulls fortsätter att ta 1-0-segrar. Den andra i följd kom i torsdags mot Houston Dynamo. Holgersson fanns med i försvaret och hjälpte till att hålla nollan under samtliga 90 minuter. I helgen blev det seger med 3-2 borta mot Philadelphia Union och Holgersson var den som tog Red Bulls tillbaka in i matchen med ett kvitteringsmål till 2-2 i den 68:e minuten.

Adam Johansson, Seattle Sounders 4/0
Seattle mötte Dallas på bortaplan i torsdags och vann med 2-0. Då blev det 90 minuter på bänken för Johansson. I helgen blev det dock spel från start när Seattle förlorade med 0-1 mot Real Salt Lake.

Björn Runström, New England Revolution 3/0
Runström satt hela matchen mot Vancouver på avbytarbänken.

FÖRENADE ARABEMIRATEN

Erkan Saglik, Emirates 0/0
Emirates förlorade med 3-5 borta mot Al Nasr. Tyvärr har det inte gått att få fram i skrivande stund om Saglik fanns med i matchtruppen eller ej. Vi hoppas kunna presentera det i nästa veckas proffskoll.

SAUDIARABIEN

Christian Wilhelmsson, Al Hilal, 10/7
“Chippen” visade EM-form genom att göra Al Hilals båda mål när laget spelade 2-2 borta mot Al Ahli. Det andra målet var en straffspark på fyra minuters stopptid. 2-2-resultatet räckte dock inte att gå vidare till mästerskapsfinal i Saudiarabien. I stället blir det en bronsmatch på torsdag mot Al Fateh.