• Publicerat 30 april, 2012
  • Skrivet av Redaktionen
  • 1 Kommentar

Mikael Nilsson lämnar Bröndby - det står redan klart. Nu öppnar den förre landslagbacken för spel i Sverige redan i sommar, och det i division 1 och Kristianstads FF. - Jag kommer att prata med Kristianstad, säger Nilsson till Kristianstadsbladet. ...

Kristianstad FF är på väg att göra en riktig prestigevärvning. Laget som ligger i toppen av söderettan är i sin jakt på en biljett till superettan nära att göra klart med Mikael Nilsson.
– ”Micke” Nilsson skulle jag gärna se i KFF, vi kommer att höra av oss till honom med ett erbjudande, säger KFF-basen Ronnie Larsson till Kristianstadbladet.

Laget tog i lördags sin tredje raka seger och är på god väg att etablera sig i toppen av tabellen. Nilsson öppnar nu själv för en övergång.
– Jag har inga andra erbjudande i dagsläget och kommer att prata med Kristianstad, säger Nilsson till Kristianstadbladet.

Den förre landslagsbacken spelar just nu med Bröndby i Danmark men hans kontrakt går ut i sommar. Just nu är KFF hans bästa alternativ men högerbacken hoppas fortfarande på Europa.
– Eftersom ingen annan klubb har hört av sig så är KFF i så fall mitt bästa alternativ just nu, säger Nilsson till Kristianstadbladet och fortsätter:
– Jag hade hoppats att vara ute ett tag till och vill spela på så hög nivå som möjligt.

Hans nuvarande klubb Bröndby har sagt att de båda parterna ska prata efter säsongen men än så länge har inte Nilsson inte fått något kontraktsförslag.
– Vi har sagt att vi ska prata när alla matcherna är spelade, men jag vet inte vad som kommer att hända, säger han till Kristianstadbladet.

Att Mikael Nilsson inte ens fått ett förslag får nu Ronnie Larsson att hoppas.
– Han skulle tillföra väldigt mycket till laget, men jag vet att han gärna vill vara kvar i Europa lite till, säger han och fortsätter:
– Om chansen öppnar sig för oss att få hem ”Micke” skulle det betyda otroligt mycket.

Mikael Nilsson har spelat 14 matcher för Bröndby den här säsongen.