• Publicerat 10 april, 2012
  • Skrivet av Redaktionen
  • 2 Kommentarer

''Hade jag blivit avstängd så vet jag inte vad jag hade gjort...'' ...


Här kommer beskedet alla Djurgårdare ville ha. Marc Pedersen och Yussif Chibsah är spelklara till matchen mot Gais.
– Det känns jättebra, säger Marc Pedersen till klubbens hemsida.

Det var under hemmamatchen mot Sundsvall som domare Daniel Stålhammar visade ut fel spelare. Marc Pedersen fick syna det röda kortet trots att han inte var i närheten av situationen. Nu hävs avstängningen och Pedersen är spelklar till onsdagens möte mot Gais.

– Ja, jag var så förbannad efter matchen och hade jag dessutom blivit avstängd så vet jag inte vad jag hade gjort. Men nu känns det bra, säger Pedersen till dif.se.

Disciplinnämnden skriver i sitt beslut: ”I den rapport som lämnats till Disciplinnämnden framgår det att domaren visat ut fel spelare i samband med matchen”.

Det framkommer dock inte om avstängningen kan komma att flyttas över på Yussif Chibsah som var den skyldige efter att ha delat ut en misstänkt armbåge, något han själv inte höll med om.

– Sundsvallsspelaren håller i min tröja och slår bort hans hand, då kastar han sig och försöker ställa till en scen. Är det någon som ska ha kort så är det han för filmning, sa Chibsah till FotbollDirekt efter matchen.

I morgon åker Djurgården till Göteborg för sitt möte med Gais och man gör det med en helt intakt backlinje.

2 thoughts on “Vilket Dif-paket – Pedersen och Chibsah spelar

  1. Betyder det att röda kort fortsättningsvis kommer kunna hävas i efterhand? Eller är detta bara ytterliggare en sån där bonus som SVFF bjuder 08:orna på?

    • Om du läser tävlingsreglerna innan du uttalar dig så ser du att det alltid varit möjligt att häva röda kort i efterhand…. bonnläpp…

Comments are closed.