• Publicerat 30 mars, 2010
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Antiono Flavio var en av spelarna som ordnade SM-guldet till AIK förra säsongen. Denna säsong står han på noll mål efter tre matcher och om det inte blir någon förändring vill han se nya spelare i truppen.

– Vi måste hitta ett eget spel. Annars behöver vi nya spelare, säger han till Aftonbladet.

Antonio Flavio trivdes i Ivan Obolos sällskap förra säsongen men när argentinaren nu är borta är det också något som inte stämmer i Flavios spel. Han får inga bollar att jobba med, utan måste själv gå ned och hämta dessa och då stannar anfallen upp.
– Det är väldigt många bollar utan adress. Då är det väldigt svårt för mig att få ut mitt bästa. Det är väldigt frustrerande, säger brasilianaren.

Han ser bara en lösning på det hela, det är att laget måste hitta ett spel som fungerar, annars är det bara för lagledningen att öppna plånboken.
– Om jag ska kunna prestera något för laget måste jag få bättre passningar att jobba med. Annars behöver vi nya spelare.

Men tränaren Mikael Stahre vill inte se några nyförvärv – än.
– Efter bara tre omgångar och en enskild dålig match är det för tidigt att göra en analys och slå fast att vi behöver förstärka, säger Stahre, som i hastigheten verkar ha glömt att innan matchen mot Gais hade AIK två raka 0-0-matcher bakom sig, där anfallsspelet heller inte fungerat.

Text: Redaktionen