• Publicerat 25 januari, 2010
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Arsenal lånar ut försvararen

Everton meddelar att man slutfört ett lån av Phillippe Senderos från Arsenal. Klubben har tidigare jagat schweizaren men först nu har man lyckats genomföra förhandlingar om spelaren som bara gjort två framträdanden för Arsenal i Carling Cup denna säsong. Nu förstärker han istället ”Toffees” som efter en usel start på säsongen har rest sig starkt på slutet.

”Jag är glad att vara en Everton-spelare för resten av säsongen. Jag kan inte vänta på att spela med Everton. Jag har talat med David Moyes och han hoppas kunna ge mig möjligheter här. Förhoppningsvis kan jag ta den möjligheten och ta en plats i laget”, säger Senderos i ett uttalande på klubbens officiella hemsida.

Text: Marcus Hjorth