• Publicerat 10 januari, 2010
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

24-åringen lånas ut resten av säsongen.

– Det var en toppklubb i Schweiz som var intresserat, säger Zengins rådgivare Patrick Mörk till FotbollDirekt.se.  

Nästa anhalt blir nu Eskisehirspor som för närvarande placerar sig på plats nio i den turkiska ligan. Eskisehirspor startade säsongen strålande och var obesegrat efter sju omgångar, men på slutet har det gått något tyngre för laget.

Sedan flytten till Turkiet har Erkan Zengin bara gjort två ligamatcher. Däremot har det blivit sex andra kamper med Besiktas den här säsongen. Så sent som tidigare i veckan när klubben besegrade Vitesse i en träningsmatch spelade svensken från start. En toppklubb i Schweiz visade intresse för Zengin som valde att stanna i Turkiet.

– Eftersom Erkan nu är så nära att slå sig in i Besiktas så är det större chans att komma tillbaka dit om han gör bra ifrån sig i den turkiska ligan, motiverar Mörk klubbvalet.

Daniel Bogefors

Text: Redaktionen