• Publicerat 10 januari, 2010
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Mittfältaren skriver på ett tvåårsavtal: "Jag hade andra anbud men mina känslor för Assyriska är för starka."

– Assyriska är min moderklubb, det är här jag har mitt hjärta. Jag hade andra anbud men mina känslor för Assyriska är för starka. Jag känner mig revanschsugen efter förra året då jag inte är helt nöjd med min insats. Assyriska påbörjar en ny resa och det känns jättespännande med Rikard Norling som tränare, säger Batan till klubbens officiella hemsida.

I november 2005 lämnade Stefan Batan Assyriska och skrev på ett fyraårsavtal med Djurgården, men fotbollslivet hos blåränderna blev aldrig vad han hoppades på. Totalt blev det 41 allsvenska framträdanden med DIF – däremot var bara 14 av dem från start. Senaste 1,5 åren har Stefan Batan spenderat som utlånad till Assyriska och nu är han även på pappret klubbens spelare igen. För tillfället håller 24-åringen på att rehabilitera en fotskada som han ådrog sig i slutet av säsongen.

– Det är en allvarlig fotskada och därför gäller det att jag är noggrann med min rehab. Jag räknar med att vara tillbaka i full träning om drygt en månad men jag kommer inte att stressa fram något då det är långt kvar till seriepremiären.

Daniel Bogefors

Text: Redaktionen